RSS

Sunday, July 11, 2010

Pengumuman Pemenang Giveaway Ayu

Salam dan selamat berhujung minggu buat kawan-kawan semua. Ya Allah....dah lama sungguh blog aku ni bersawang. Tengok last post pun 14.6 hari tu....Mintak maaflah sangat-sangat sebab aku memang tak sempat nak hapdate blog ni. Busy yang melampau-lampau kat sekolah buatkan aku mengambil masa yang terlalu lama untuk umumkan pemenang-pemenang kedua-dua giveaway aku yang telahpun berakhir hujung blan 5 tempoh hari.



Untuk tidak membuang masa, di sini aku ingin khabarkan berita gembira buat mereka-mereka ini yang telah menjadi pemenang giveaway-giveaway aku. Tahniah kepada :
V
V
V
V
V
V


a. Pemenang Kategori 2 Giveaway Cikgu Ayu-Terima Kasih Cikgu!


Entry terbaik : Nida


Oleh kerana aku ni pemurah....hehehehe....aku telah sediakan 3 lagi hadiah untuk diberikan kepada....


Nana
Nurul + Nordin
Izzatul Iman


b. Pemenang Kategori 3 Ayu Idris Birthday Giveaway


Entry Terbaik : Mama Zharfan


5 orang pemenang bertuah untuk memilih brooch idaman hati berdasarkan giliran cabutan masing-masing :


Cabutan 1 : Syakila
Cabutan 2 : Syuzana
Cabutan 3 : Ayuselalu
Cabutan 4 : Anin
Cabutan 5 : SofiahB

Kepada pemenang-pemenang brooch di atas,sila tinggalkan komen di entry ini no brooch yang anda inginkan.....

BROOCH 1

BROOCH 2

BROOCH 3

BROOCH 4

BROOCH 5


Tahniah!!! Tahniah!! Kepada kelima-lima pemenang di atas, anda dikehendaki memilih sendiri brooch yang berkenan di hati. Dengan kata lain, pemenang cabutan pertama akan buat pilihan dahulu,kemudian barulah pemenang lain buat pilihan....Pemenang-pemenang akan dihubungi melalui email untuk urusan penghantaran hadiah.

Tahniah sekali lagi kepada semua pemenang dan terima kasih sebab sudi menunggu lama untuk menantikan keputusan giveaway Ayu ye....

Bulan ni sempena birthday anak sulung, Ayu akan buat satu lagi giveaway...Tunggu! Kali ni, tak mo susah-susahkan u ols...nak buat cara yang paling sempoi...yang pastinya hadiah tak sempoi ye!

13 pengkritik jemputan:

nEa FleriDa said...

klh pulak.. huhu, btw, thniah kpd pmng.. ;)

Syuzana said...

salam...bertuah juga syu :)

syu cabutan no 2...
syu pilih brooch no 1...
warna tu takde lagi :)

terima kasih yer :)

Syuzana said...

email syu : zana_syu@yahoo.com

mama zharfan said...

tq so much sbb sudi pilih i sebagai best entry winner kategory 3...

me dh email details (me replied ur email)

MY ENTRY PSL KEMENANGAN NI CLICK HERE!

congrats to all other winners too!!

syakila said...

yeahh menang kila nak no 5 sweet sgt2

SoFiaHB said...

ok saya plak nak brooch yg no 1 leh tak??he..hee

ayuselalu said...

no 3 please...add nanti ayu email..

Nida said...

Salam Ayu...


Alhamdulillah... bestnya.... thanks Cikgu Ayu!!!!!

Nida dah emelkan details... Insya Allah esok kami akan sampai ke bumi Malaysia.. doakan semoga kami selamat tiba.

kakyong said...

tahniah kpd semua pemenang..

meh la join contest & GA kakyong..
http://www.kakyong.com/p/contest-dan-special-giveaway.html

anin said...

yeay menang lagi ..dpt hadiah dari kak ayu...nak nombor 4 ye..tade lg yg pilih tu kan

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Izzatul Iman said...

Salam...

Alhamdulillah saya menang... saya dah email details lame dah dulu...

saya ada tgk blog mama zharfan, dan dia dah dapat hadiah, but saya punye lum sampai... camne ek?

Nida said...

Salam Ayu..

lama tak dengar berita.. Ayu sihat?