RSS

Tuesday, June 1, 2010

Macam-macam Ada...pilih yang mana berkenan!

THIS IS STICKY MODE ENTRY. FOR NEW ENTRY, PLEASE SCROLL DOWN.TQ

Salam kawan-kawan....Hari ni bertarikh 18 Mei 2010, aku nak tunaikan janji aku kepada mereka yang berminat nak join giveaway....Memang aku berjanji nak umumkan giveaway aku bulan ni. Kenapa bulan Mei? Sebab ada 3 peristiwa penting dalam bulan Mei ni...pertama. Hari Ibu....kedua... Aku baru aje sambut Hari Guru...dan ke tiga....lagi 5 hari aku akan sambut hari lahir yang ke 32 tahun....muda lagi tue!Hihihihih...so sempena dengan ketiga-tiga event yang cukup bermakna tu, aku nak adakan 3 giveaway yang akan berlangsung secara serentak!

Ok..jom kita check dulu apa yang aku nak korang buat kalau berminat join giveaway besar-besaran aku ni!

KATEGORI 1 : FOLLOWER KE 200

Follower ke 100 dulu, aku tak umumkan pun nak kasi hadiah...tapi kali ni aku mencari follower ke 200...sekarangni baru 152 orang...so sesiapa yang menjadi follower ke 200 yang bertuah tu, dapatlah hadiah dari aku ye!

KATEGORI 2 : GIVEAWAY CIKGU AYU-  TERIMA KASIH CIKGU!

Utk kategori ni, sesiapa yang berminat nak join, sila ikuti langkah-langkah ini ye...

1. Jadilah follower aku dengan ikhlasnya...hehehehe....

2. Buat satu entry bertajuk GIVEAWAY CIKGU AYU- TERIMA KASIH CIKGU! Tajuk-tajuk lain tidak akan diterima. Dalam entry tersebut, silalah upload gambar anda bersama  guru kesayangan anda semasa di alam persekolahan dulu...tak kiralah sekolah rendah ke atau sekolah menengah. Gambar satu kelas ke....gambar anda dengan cikgu tu aje ke...asalkan ada muka ANDA DAN CIKGU KESAYANGAN. Nyatakan juga butir-butir ini di bawah gambar :

NAMA GURU DALAM GAMBAR
TAHUN & TEMPAT GAMBAR DIAMBIL
SEBAB CIKGU NI MENJADI GURU KESAYANGAN ANDA

3. Tepekkan banner di bawah dalam entry anda dan juga di side bar blog anda supaya aku nampak dengan jelas akan kewujudannya dan jangan lupa link back ke entry ni.


4. Jangan lupa tinggalkan URL entry anda kat ruangan komen entry ini aje ye...tinggal di tempat-tempat lain tidak akan diambil perhatian.

5. Entry terbaik akan dipilih sebagai pemenang. Aku akan baca entry u ols satu persatu. Tak guna khidmat Mr Random ataupun undi cara klasik ye!

KATEGORI 3 : AYU IDRIS BIRTHDAY GIVEAWAY!!

Haaa...kategori ni khas untuk birthday aku yang ke 32 tahun pada Ahad depan, 23 Mei. So sesiapa yang nak join, silalah ikut langkah-langkah ini ye!

1. Jadilah follower aku dengan ikhlasnya.....

2. Buat satu entry tentang giveaway ni dengan tajuk sebijik sebijun macam kat atas tu ye....

3. Tepekkan banner kat bawah ni dalam entry u ols dan jugak kat side bar blog u ols dan jangan lupa link back ke entry ini.


4. Last but not least, macam biasala....tinggalkan URL entry u ols kat ruangan komen entry ni...

5. Aku akan buat cabutan sebanyak 5 hadiah. Kalau ramai yang join, InsyaAllah hadiah akan bertambah

Ini hadiah untuk 5 pemenang bertuah itu...hadiah akan dipilih sendiri oleh pemenang mengikut giliran cabutan.






6. Entry terbaik yang berjaya mencuit perasaan dan jiwa aku juga akan mendapat hadiah istimewa.

Ok...so kengkawan yang berminat nak join kategori 1, 2 atau 3..atau kesemuanya sekali dipersilakanlah ye....Tinggalkan semua butiran yang dikehendaki di ruangan komen entry ini sahaja. Untuk sertai kategori 2 dan 3, hendaklah membuat 2 entry yang BERASINGAN. Sila nyatakan :

KATEGORI YG INGIN DISERTAI
URL ENTRY BLOG ANDA
EMAIL ADDRESS

di ruangan komen entry ini sahaja ye....

TARIKH TUTUP UNTUK SERTAI KESEMUA KATEGORI IALAH PADA

31 MEI 2010
JAM 3. 00 PTG

SEBARANG KEMUSYKILAN, BOLEHLAH TINGGALKAN DI ENTRY INI ATAUPUN DI CHAT BOX....

65 pengkritik jemputan:

mama zharfan said...

me nak join category 3...tp nak cari ideal dulu...sbb ada hadiah utk entry terbaik tu :)

nak join category 2, pic me zmn sekolah semua ada kat kg kat kelantan...so tak dptlah nak join :(

AYU IDRIS said...

Silakan Mama Zharfan....join tau!

aZuRa AhMaD said...

askum..

hi ayu...zura join & ikut syaratnya..kalau x cukup bgtau ye..

KATEGORI 3 : AYU IDRIS BIRTHDAY GIVEAWAY

LINK :http://zamzura1405.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

EMAIL : azura5378@gmail.com

tiefazatie said...

wah..ifa pun ingat nak join la..kategori ke-3 juga..hihi..tp kena cari idea dulu la..hihi..=)

Ena said...

Macam best je kak..
ena nak join juge la..

tapi buat mse nie tak sempat kot.. nanti dah free ena buat ye.. :)

AYU IDRIS said...

tie dan Ena...silakan join!ada byk masa lagi untuk cari idea buat entry!hihihih....

::m!SS edURA hanUM:: said...

salam kenalan
join giveaway yang dianjurkan

kategori 3
email:conan_fedura@yahoo.com

http://missteletybes.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

ctnurkhijah said...

salam..ct join jugak

kategori 3
http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

email: sy_ifal06@yahoo.com

Y@D@M said...

YADAM join 2 kategori sekali :-)

KATEGORI 2

http://sulianilife.blogspot.com/2010/05/giveaway-cikgu-ayu-terima-kasih-cikgu.html

KATEGORI 3

http://sulianilife.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

anne_adeq@yahoo.com

Nana said...

Kategori 3
http://ibudamia.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

kategori 2
http://ibudamia.blogspot.com/2010/05/kategori-2-giveaway-cikgu-ayu-terima.html
nanamrul@yahoo.com

shidasyakirin said...

salam,

me join kategori 3

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html
shidasyakirin@yahoo.com

ZhEt said...

joining!

for kategori 2

http://zhetcontest.blogspot.com/2010/05/giveaway-cikgu-ayu-terima-kasih-cikgu.html

for kategori 3

http://zhetcontest.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

email: ms.zetty@yahoo.com

thanks! :D

monica said...

saya join kategori 3

http://mon2stuff.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

nieylemi said...

saya join kategori 2..

http://nieylanadia.blogspot.com/2010/05/giveaway-cikgu-ayu-terima-kasih-cikgu.html


email:nieyl_puteriimpian@yahoo.com

Adyshariz said...

Salam ayu..

sha join contest kategori 3

http://adyshariz.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

najwwa@gmail.com

kalau ader ape2 kekurangan inform ye..

Aiyu Esa said...

salam akak.saya dah join GA akak...nak join kategori 2,tapi gambo sekolah semua kat msia...huhuhu...TQ

Kategori join: KATEGORI 3
email: aiyu2301@yahoo.com.au

http://hepicontestmum.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

kakyong said...

kakyong dah join,
sila la jengah n3..

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

kategori 3
email : kakyong72@gmail.com

faizz said...

akum...
saya Join


kategori 3

http://haniarina-hani.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

mama zharfan said...

salam

me join KATEGORI 3

email : suzie284@yahoo.com

MY ENTRY CLICK HERE!

syakila said...
This comment has been removed by a blog administrator.
syakila said...

opps..

cilap link ler..tadi..

salam

KIla join KATEGORI 3

email :noeill_11@yahoo.com.my

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

Asya said...

SALAM PKENALAN.. DH JOIN:

KATEGORI 3:
http://fasyafrina.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

EMAIL:
lya_afrina@yahoo.com

Usharapa!!! said...

akum...
saya Join


kategori 3


http://usharapa.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

Izzatul Iman said...

Saya nak join kategori 2

ini linknya:

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2010/05/giveaway-cikgu-ayu-terima-kasih-cikgu.html

Sudi2kanlah melihat2 ye...

Izzatul Iman said...

lupa plak... email address saya

syazariya@yahoo.com

atau

syazariya@hotmail.com

adha shuhada said...

salam...dah join

Kategori 3

http://arielaina.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

email : sue_arieladha@yahoo.com.my

Izzatul Iman said...

Saya memang dah jadi follower

baru masuk kategori 2

coming soon, kategori 3

dah buat nanti saya bagi comment lagik...

Izzatul Iman said...

Salam...

saya dah join kategori 3

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

email: syazariya@hotmail.com

syazariyayahoo.com

mane2 satu lah...

juniza said...

Salam...

saya dah join kategori 3

id:juniza

email: kjuniza@yahoo.com

http://blogjuniza.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

SHAZA said...

salam kenal,
saya join kategori 3
http://manja-kusayang.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html
email:manjakusyg@gmail.com
tengkiu...

inahasan said...

Salam...

saya dah join kategori 3

http://inahasan.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

email: ina_hasan@yahoo.com

PertMuffin said...

salam cik ayu.. happy birthday... mine is coming soon..

nih saya join katogeri ke 2 :

http://pertmuffin.blogspot.com/2010/05/kategori-2-giveaway-cikgu-ayu-terima.html

IbuEriem said...

Salam Cikgu Ayu...
saya nak join KATEGORI 2..

http://waqaida4ever.blogspot.com/2010/05/giveaway-cikgu-ayu-terima-kasih-cikgu.html

TQ!

PiNk ButTeRfLy said...

hye dear!

i join ek?

i masuk category 3.

http://ilovepinkbutterfly.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

fifaemi@yahoo.com

happy belated birthday. =)

CkYnHaShiM said...

hai..salam cikgu...

saya nak joint kategori 3..

http://ckynhashim.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

tq

YanaNuar said...

Nak join jugak GA kat cni..

Nanti terjah ek =)

Join Kategori 3

http://yananuar-contest.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

Mel : mya_ariana@yahoo.com

rosilah said...

salam

Nak join jugak GA kat cni..

Nanti terjah ek =)

Join Kategori 3

email : rosilahi@yahoo.com


http://rosilahi.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

SoFiaHB said...

hai..salam ayu...

saya nak joint kategori 3..

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

email:sofiahb@ymail.com

thanks

Nida said...

Alamak Ayu.. lupa email daaa..

radinsah@gmail.com

sori ye cikgu :)

Nida said...

Salam Cikgu Ayu.. Cikgu Nida datang mengadap..

Nida join Kategori 2 dulu ye.. Insya Allah kalau ada ruang dan luang akan ku join kategori 3 pula...

http://nisajijah.blogspot.com/2010/05/giveaway-cikgu-ayu-terima-kasih-cikgu.html

(kategori 2)

segalanyer kuterima... said...

Nak join jugak GA kat cni..

Nanti terjah ek =)

Join Kategori 3

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

emailsakinahmohdghazali@yahoo.com

Ibu Ayra said...

salam kenal cikgu ayu...

ros dah join

kategori 3

http://rosrusli.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

rosrusli@gmail.com

tima kasih...

inasepi said...

hye dear!

i join ek

i masuk category 3.

http://inasepi.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

inasepi@ymail.com

happy belated birthday. =)

sarah said...

salam kenal,
saya join kategori 3

email:sarahghazali84@yahoo.com

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

As said...

saya dah join giveaway ini

KATEGORI 2:
http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/05/giveaway-cikgu-ayu-terima-kasih-cikgu.html

KATEGORI 3:
http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

Email:
kecik.97@gmail.com

CaDLyNN said...

kak ayu..
saya join ek..
http://cadlynn.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

happy birthday!! :)

anin said...

salam
join kategori 3

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

zaikulim said...

Salam..

zai dah join giveaway ini

join kategori 3

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

email:zbintim@yahoo.com.my

id:zaikulim

Nida said...

Salam Ayu rakan sebayaku.. :)

Setelah bersengkang mata dan memerah keringat.. maka inilah hasilnya..

KATEGORI 3

http://nisajijah.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html


Email: radinsah@gmail.com

id: Nida

semoga ada rezeki...aminnnnnn :)

nEa FleriDa said...

salam k.ayu..

nil join jgk k:)

kategori 3

email : flerida_haliza@yahoo.com

id : neaflerida

http://neaflerida.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

hrp2 bertuah lah yer.. Amin..

thanks

fatin hanani said...

salam hai :D

ok fatin join jugak
fatin join kategri ke2

ni link dy

http://atinanani.blogspot.com/2010/05/giveaway-cikgu-ayu-terima-kasih-cikgu.html

p/s: mintak tlong tgk jap yarr takot2 da yang fatin tertinggl apa2..infom k :D thnks :D

btw happy besday :D

ogy said...

salam k.ayu..

Ogy join jgk k:)

kategori 3

email : fauziahkamarudin@ymail.com

id : ogy


http://ogy2112.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

ayuselalu said...

salam hai :D

ok Ayu join jugak
ayu join kategri 3

ni link Ayu


http://ayuayu101.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

ayuayu101@yahoo.com

taufidris said...

JOIN

KATEGORI 3

EMAIL:taufidris@yahoo.com

http://taufidris.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

iBu-Afif said...

OPS LUPA TINGGAL EMEL ibu afif - nibz83@yahoo.com

iBu-Afif said...

SALAM AYU...IBU AFIF JOIN UNTUK GIVEAWAY KATEGORI 3 TU YA...

http://nibz83.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

EMEL :

ummi sofiyyah said...

salam,
me nak join...

klik sini.. kategori 3

Tq yer

ummi sofiyyah said...

terlupa jugak tinggal emel :

dingdangyangkiut@gmail.com

Tq

Nurul + Nordin said...

kak ayu..

sy nak jd org yg paling last join.. nak join kategori 2 & 3 skali..

Link:-
Kategori 2 :
http://noiya.blogspot.com/2010/05/giveaway-cikgu-ayu-terima-kasih-cikgu.html

Kategori 3 :
http://noiya.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

Emel : huda_adnan@hotmail.com

fatin hanani said...

soryy lupa bgi email ritu ni email fatin

f_hanani@yahoo.com

fatin hanani said...

kategri 2

ritu link dah antq..
antq kali g yar..:D

ni link dy

http://atinanani.blogspot.com/2010/05/giveaway-cikgu-ayu-terima-kasih-cikgu.html

email:f_hanani@yahoo.com

Syuzana said...

salam...

syu join kategori 3..

http://syu-zana.blogspot.com/2010/05/kategori-3-ayu-idris-birthday-giveaway.html

emel : zana_syu@yahoo.com

terjah yer :)

nu'nu said...

salam kak ayu idris....

zimah baru nak join...sempat lg kan... kategori 3....

http://kekasihhatiaku.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

hepi besday ye....thanks

nu'nu said...

oppsss sori kak ayu...

lupa nk bg email

kategori 3

http://kekasihhatiaku.blogspot.com/2010/05/ayu-idris-birthday-giveaway.html

ni email nye....

aziey_ann@yahoo.com.my

thanks again

DEWADEWIDUIT (3D) said...

slm..cikgu ayu.klau cikgu serius nk thu tntg program i-rich696,sila hubungi rakan2 i-rich d kb: 0196438789/0179392800.tq