RSS

Wednesday, March 3, 2010

Movie Time With Yannie

Contest  yang menarik untuk disertai...
Kepada peminat-peminat wayang
Jom kita join contest


Camne nak join??Senang aje...

Kata Yannie :

1. jadi my follower

2. copy and paste banner kat atas tu kat sidebar blog korang

3. buat 1 entry pasal ::Movie Time with Yannie:: (tell me why you should win this contest)

4. your entry should be linked to my blog

5. buat sticky entry sampaila 3March 2010

6. lastly, hantarkan permalink anda di ruang komen

Kenapa saya patut jadi pemenang contest ni :

Akak ni memang kaki wayang dik...tapi dapat peluang nak tengok movie bila balik KL aje sebab akak dok di KB tak de cinema...jadi nak hilangkan kerinduan tu dok layan CD aje...so kiranya kalau menang contestni, kira rezeki akakle dapat tengok wayang sesama Yannie nanti!

2 pengkritik jemputan:

eiryannie said...

thnks sbb sudi join contest ni...wish u all da best ;)

Mybabah said...

Salam. Saya tak layak masuk contest sebab tak minat tengok wayang dan tak ada masa tengok DVDs. Apa-apapun, saya nak juga tahu siapa pemenangnya nanti...