RSS

Thursday, April 22, 2010

Dah tamat aka tutup!

Bismillahirrahmanirrahim.....dengan ini aku mengisytiharkan Mama Damia's Giveaway telahpun ditutup. Sebarang penyertaan selepas ini tidak akan diterima. Sila cuba lagi untuk giveaway akan datang....hehehee....So lepas ni aku akan update nama-nama peserta yang berjaya tersenarai untuk ditentukan rezeki mereka......bersabar ye kengkawanku semua! Aku perlukan sikit masa dan senarai pemenang akan diumumkan lusa......



Siapakah 3 orang pemenang bertuah itu??? Nantikan keputusannya ye.....

3 pengkritik jemputan:

Nida said...

Salam Ayu...

Berdebar pulak menanti keputusan :)

Sophon Charoenpura said...

Saya je orang laki join benda ni.. Ada kuota untuk laki menang kan?
:D

siti nurkhijah said...

hope ada la tuah tu..