RSS

Monday, April 12, 2010

Update peserta Mama Damia's Giveaway!

Update : Senarai peserta Mama Damia's Giveaway sehingga 22 April 2010



Salam kawan2...di bawah ini adalah senarai penuh nama-nama  yang layak menyertai Mama Damia's Giveaway. So please check sekali lagi  ye...kot-kot ada yang tertinggal,tolong bagitahu hari ni juga....Tq banyak-banyak atas sambutan yang diberikan kepada my 1st time ever giveaway ni........


Ok...kalau nama anda tak de,sila tinggalkan komen kat sini ye!

1. Nida




3. Nana










8.  Usharapa




10. SoFiah




12. Afne


13. Anin






16. Sarah








20. Ogy






23. Ieyza






26. Uda




28. Juniza












34. Akma


35. Liessa






38. Nia










43. Bunga







48. AlyNZ





53. Monica






59. Asya




63. Eja

64. Nadya

65. Faris

4 pengkritik jemputan:

::Mamalyna:: said...

okey...nama ada dalam list...no. 5...fuh2...hehehe

siti nurkhijah said...

dah ada lam list tu..
bulan depan pun ada lag.. mesti join jugak

Putri Farisha said...

YEA..ADE DLM LIST NO 36...TQ

Nida said...

Uiks... no 1 lagi tu..

Mudah2an cabutan pertama menggambarkan nombor yang pertama...aminnn