RSS

Friday, April 23, 2010

Semuanya dah siap...tinggal nak cabut nama aje lagi!

Update terkini : Peserta yang join Mama Damia's Giveaway adalah seramai 65 orang....Aku dah siapkan semuanya - hadiah dah aku balut, nama-nama u ols pun dah aku tulis kat kertas. Cuma cabutan aje tak boleh dibuat lagi sebab time aku tengah buat entry ni, anak-anak dara aku yang 3 orang tu sedang enak beradu...kes penat sebab tadi kuar jenjalan kat KB. So cabutan akan dilakukan pada malam ini dah keputusan akan aku umumkan MALAM INI JUGA sebab esok aku kena keje aka sekolah laa...ganti untuk cuti raya puasa nanti....takut esok penat tak sempat plak nak uruskan hal ni. Jadi, besarlah harapan aku agar pemenang-pemenang nanti akan cepat-cepat anta details yang aku mintak ke email aku untuk pengeposan hadiah. Tak pe,nanti baca entry aku yang seterusnya ye....entry pengumuman para pemenang! Meh kita tengok dulu persiapan aku untuk giveaway ni....

Nama-nama u ols dah masuk senarai ye...

Haaaaa...semua nama dah ada dalam mangkuk ni....

Ni 3 hadiah yang dijanjikan....dah siap balut pun....

Tunggu nak tulis nama dan alamat pemenang aje....

Ok kengkawan...tunggu malam ni ye!

4 pengkritik jemputan:

elly hamzah said...

hikhikhikkk..nampak ade nama ellyhamzah tuuu..xpelah, sape2 pon menang, kira best jer join contest ngan giveaway nih...anyway, lenkali buat lagi yerk mamaDamia!hehehhe..

iBu-Afif said...

ffuuuhhh!! haha.....bismillahirrahmanirrahim.....marang perapu kepunden marang sekeperrr...(betul tak jampi kiter nih..???) hehehe...

iBu-Afif said...

ffuuuhhh!! haha.....bismillahirrahmanirrahim.....marang perapu kepunden marang sekeperrr...(betul tak jampi kiter nih..???) hehehe...

::Mamalyna:: said...

fuh...fuh...saya nampak nama saya di situ....fuh...fuh...