RSS

Monday, February 8, 2010

Alhamdulillah...menang lagi!

Salam kepada rakan-rakan blogger...dalam dok tak sihat, hidung tengah dok sok sek, tekak pulak rasa sangat2 tak selesa...kira cukup pakejla...aku masih lagi boleh tersenyum bila tengok keputusan contest dari blog Yatie Chomeyl...aku salah seorang pemenangnya...alhamdulillah...di sebalik kesakitan yang aku hadapi sekarang, masih ada kemanisannya....TQ kepada Yatie yang menganjurkan contest tu.

Petikan daripada blog Yatie Chomeyl ....

The selection of the winner is based on two system. The first winner is choose because she was the first contestant to suggest the idea. While the selection of the 2nd winner is choosen and selected with the help from Random.ORG. Harap2 u all berpuas hati lah ye dengan cara pilih pemenang2 since komen2 semua hampir sama, encem jadi I rasa adil kalau I bagi pada early bird yang bagi idea tu mula2 dan juga bagi secara rawak dengan bantuan RANDOM.ORG untuk pemenang kedua.


Are you readyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?.... I can't hear youuuuuu..*memang lah, tak boleh dengar cittt*....One more time, are you readyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy??????????

And the winner of blog Yatie Chomeyl's 2nd giveaway goes to :-
(1) Hanz --> *early bird who come up with the nice comments* senyumkenyit

(2) AYU IDRIS --> *lucky winner chosen by RANDOM.ORG* senyumkenyit (akule tu...alhamdulillah!)


Nak tau apa hadiah yang bakal menjengah pintu rumah aku nanti??Haa...inilah dia...

 
Edo-Japanese coaster...tq Yatie!

Semoga Yatie dan family sentiasa dilindungi Allah dan berjaya hendaknya di rantau orang...


4 pengkritik jemputan:

maiyah said...

wah.. sronoknya.. tahniah berjaya

ieQa_aQiF said...

CONGRATULATIONSSS~!!!
rezeki baby damia... :)

azieazah said...

Tahniahh...! Tahniahh...!

wahhh... teruja jer tengok orang menang...

yatie chomeyl said...

dear ayu,

leh send sekali lg tak address ayu sbb td e-mel terdelete since dia masuk kat spam. sori yerk

thanks in advance ;)