RSS

Tuesday, January 19, 2010

Happy Faces At Playground Contest



dengan kerjasama



menganjurkan




Syarat-syarat penyertaan:



Mesti menjadi follower kepada Mama Syafi & Little World Gallery. -DONE


Letakkan link Mama Syafi & Little World Gallery di dalam bloglist anda. -DONE


Letakkan banner “Happy Faces at Playground Contest” Mama Syafi & Little World Gallery beserta link di side bar blog anda. -DONE


Pastu, letakkan gambar kanak-kanak di playground. Pastikan hanya satu gambar sahaja yg dimasukkan. -DONE


Mention nama kanak-kanak, pertalian dgn kanak-kanak, umur dan tarikh lahir di bawah gambar.


Sila tinggalkan link contest anda di bahagian comment. Link yg ditinggalkan di shoutbox tidak akan dilayan ok.

Perhatian:


Gambar mestilah menunjukkan suasana di playground, sama ada di shopping complex, kat playground luar, atau permainan berbayar pun ok. Permainan mesti yg stand still. So, basikal tak boleh ok.


Umur kanak-kanak yg layak ialah antara 1-4 tahun.


Kanak-kanak itu mestilah ada pertalian saudara tak kisah lah sama ada anak, anak sedara, adik atau cucu pun boleh (kalau ada la kan..). Anak jiran, anak kucing, anak tekak tu sume tak boleh ok.


Calon yg tak memenuhi syarat akan disqualified. So, sila pastikan semua syarat dipenuhi.


Tarikh akhir contest adalah pada tarikh birthday anak aku, Syafi yg ke-2 tahun iaitu 19/2/2010 pukul 10.10pm.


Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg paling happy di playground.


Keputusan adalah muktamad. Sebarang komplen dan surat menyurat tidak akan dilayan.

INILAH GAMBARNYA....

NAMA : WAN ADRIANA BATRISYIA BT WAN FARID
PERTALIAN : ANAK
UMUR : 4 THN 4 BLN
TARIKH LAHIR : 15.9.2005


4 pengkritik jemputan:

Mybabah said...

Salam. Saya dah tak layak. Anak-anak dah besar panjang. Orang minang cakap, dah gadang...

Nida said...

Ayu gud luck.. semoga berjaya

azieazah said...

Semoga berjaya kali ini..

anak saya bongsu dah umur 8 tahun dah.. alaaaa.. tak layak nak masuk contest ni..:D

zaza said...

salam.. kak sori deh.. termiss..!!
tq join..