RSS

Thursday, January 28, 2010

Yeyeyeye..saya menang!Hihihihihi....

Buat pertama kalinya...setelah tak tau berapa kali join lucky draw/contest/giveaway...

Akhirnya rezeki menyebelahi diri ku ini....

Tersenarai jugak sebagai Top 3 Winner giveaway anjuran

Blog With Yan

Mekasih sis Yan!!

Ayu suka sgt dapat hadiah ni sebab macam tau-tau aje Ayu on diet now...hihihihi...

Petikan entry dari blog sis Yan :


Wednesday, January 27, 2010


Keputusan Lucky Draw by CY4.0 - Kurus Cara Sihat

Macam biasa, kita tak payah cakap banyak :P

Dengan lafaz Bismillah, berikut adalah keputusannya.

First 3 lucky bloggers yang akan menerima 2 keping "Detox Slimming Patch" ialah


Pemegang no 26 -- Siti Zaiton

Pemegang no 38 -- Echa @ Syaz1601

Pemegang no 45 -- AYU IDRIS ( aku le tue! hihihihi)


Mekasih daun keladi to sis Yan...kalau boleh silalah anjurkan contest lagi!!

P/S: Dok tunggu result lucky draw/contest/giveaway lain plak...mudah-mudahan ada rezeki...amin.....

4 pengkritik jemputan:

maiyah said...

tahniah.. tumpang sronok nih heeeee

azieazah said...

Tahniah...! Tahniahh..! tumpang gumbira untuk AYU..

Kak Azie sekadar sokong takda masalah, nak join tu ada kala rajin juga, ada kala tak sempat..

Nida said...

Tahniah..tahniah..tahniah..

Ni mesti senyum sampai ke telinga..hehe

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net