RSS

Sunday, January 31, 2010

Lycra Hairband Giveaway



 
Kawan-kawan....marilah kita sertai giveaway yang dianjurkan oleh


yang memang berbakat! Bukan setakat menjahit tudung, tapi Ummi juga boleh buat lycra hairband ni!
Hairband ni ada yang sesuai untuk anak-anak dan ada juga untuk dewasa



A- Printed lycra

B - lycra with buttons

C - lycra with bling-bling

D & E - flower girl

F & G - Love, love, love


(WAHHH...CANTIK BUKAN HAIRBAND TU!! kalau menang Ayu nak hairband yang F tu ye....)

Kata Pn Ummi....


Ummi akan pilih 8 (LAPAN) pemenang bertuah

Setiap seorang akan mendapat dua hairband


Pemilihan pemenang bertuah dan hairband yang dimenangi akan dipilih secara rawak


Tarikh tutup : 26 Feb 2010 (11.59 pm)


Pemenang akan dimaklumkan selewatnya pada 28 Feb 2010.

So kengkawan, berminat tak nak join giveaway ni??
Bagaimana nak sertai?


Senang sahaja:
1. Jadi follower Ummi -DONE
2. Bagi yang ada blog,


2(a) buatkan satu entry tentang giveaway ini di blog anda, tinggalkan komen anda di entry ini beserta link kepada entry ttg giveaway yang anda dah buat di blog anda - DONE


2(b) dan linkkan blog anda dengan blog ummi - DONE


ATAU

3. Bagi yang tiada blog, tinggalkan komen di entry ini dan emailkan tentang giveaway ini kepada lima orang kenalan anda (cckan kepada sentuhan_jemari_ummi@yahoo.com) - pastikan anda masukkan link giveaway ini didalam email tersebut

 
(kalau anda gunakan kedua-dua cara - penyertaan akan dikira sebagai dua)

Maklumat Tambahan


# Sebaiknya dalam komen anda nyatakan hairband yang anda suka ... mana tau ada rezeki boleh dipertimbangkan...


# Ummi benarkan gambar hairband untuk digunakan dalam entry anda


# jika ada pertanyaan boleh hubungi ummi tentang giveaway ini..

1 pengkritik jemputan:

Mybabah said...

Salam Ummi. Babah tumpang tengok je...