RSS

Thursday, January 21, 2010

Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1 )

Lucky draw yang paling sempoi pernah aku jumpa.....tersangatttlah ezy....mekasihlah pada yang menganjurkan lucky draw seezy ini iaitu....


Apa yang diperlukan untuk sertai lucky draw ini ??

Check this out!

"Dengan ini, saya/I/aku (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.



Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.


Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.." -SEMPOI KAN FWENZ???

More about this lucky draw:



* Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.

* Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja


* Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.

* Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.


* First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

* Keputusan adalah muktamad kaedahnya.

1 pengkritik jemputan:

CY4.0 said...

hola ayu,
thanks for joining :)