RSS

Sunday, January 31, 2010

Nyl Collection Giveaway

Sempena pembukaan Nyl Collection...tuan punya blogshop bermurah hati nak anjurkan



Syarat-syaratnya :

1) Menjadi follower NYL COLLECTION

2) Membuat entry tentang contest nih dan memberi comment membina dlm usaha nil memperbaiki kelemahan blogshop nil serta di link kan ke entry ini

3) Copy Image diatas dan diletak kan di side bar blog korang dan di link kan ke NYL COLLECTION. 1 lg.. Image diatas mestilah dimasukkan juga kedalam entry korang.

4) Meletakkan NYL COLLECTION dan BUNGA-BUNGA KEHIDUPAN (nk glemer jgk!,hehe) di blog list korang

5) Then, antar link entry korang ke ruangan komen ataupun ke flerida_haliza@yahoo.com dengan tajuk 'NYLCOLLECTION GIVEAWAY'
V
V
V
V
V
V

Ok..ni kira bukan komenla....tapi cadangan akak kepada Nyl tentang blogshop dia..

1.Banner tu akak rasa besau sangat....kalau kecik sikit rasanya lagi kiut kot...

2. Tulisan kat side bar tu kasik kaler sikit....baru nampak lebih jelas...senang pelanggan nak tahu info klu diorang minat nak beli di blogshop Nyl.

3. Tukar layout yang ada sekarang dengan layout yang lebih cantik....banyak tau layout yang menarik + cantik....

Itu aje yang nak dicadangkan....mekasih! All the best to Nyl!

1 pengkritik jemputan:

nEa FleriDa said...

gud luck ya:)