RSS

Saturday, May 1, 2010

4941 sudah ditakluki...tahniah!!!! Nombor seterusnya ialah.....jeng jeng jeng....

Wah wah wah....pukul doblas lebih tadi masa aku umum suh hit nombor 4941, masa tu rasanya baru 3800 lebih....aku target dalam 2 hari kot barule aku akan dapat pemenangnya...tup tup check counter tadi dah melebihi nombor yang aku mintak....so aku tau mesti ada orang yang berjaya menghit nombor 4941 tu...check email...yeee...memang ada...dan insan bertuah itu adalah....drum roll pleaseee.....
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V



ANIN!!!!!

TAHNIAH DIK!!!

Anin akan membawa pulang...eh salah...akan menunggu ketibaan di depan muka pintu rumahnya sehelai tudung seperti yag aku janjikan dalam entry lepas....




Tahniah sekali lagi...Kepada kengkawan lain yang telah sedaya upaya mencuba, teruskan usaha anda......

Ada sehelai lagi tudung aku nak bagi...utk pengetahuan,semua tudung yang aku bagi ni adalah TUDUNG BARU YE!!BUKAN SECOND HAND, APATAH LAGI BERHAND-HAND!

So...are you ready??? Kali ni jauuuuhhh sikit nombornya.....

8881
(sempena besday adik aku)

sebelum 1.5.2010 jam 8.00 mlm

Cara?? Macam biasa...cuma kali ni aku nak sape yang dpt capture tu MESTILAH FOLLOWER AKU.....kalau bukan follower,maka dengan sendirinya terbatal ye hadiah tu!Kejamnya aku!hehehehe.....ni kira paksa relalah ye...hihihihi.....

Syarat-syarat lain masih sama....capture..anta bukti tu ke email aku

ayuidris@hotmail.com

Ok kengkawan..meh kita tengok lak tudung ke 3 yang aku nak bagi kat pemenang bertuah itu....
V
V
V
V
V
V
V
V

Tudung full lycra...tapi kat awningtu ada tampal berlian sebaris......bkn berlian ori ok!

Ok...all the best to u!!!!!

9 pengkritik jemputan:

azieazah said...

Alamakkkk..!

ingatkan sempat ler hit dari rumah jer.. Sbb tadi tengok dari ofis, jauh lagi..

Tup tup... dah ada pemenang? Huhuhuhu langsung takdak peluang...

nangissss....

AYU IDRIS said...

Kak Azie...tu lah,Ayu pun tak sangka rupanya ramai yg hit counter tu...ingatkan 2 hari lagi baru dpt pemenang...tak pe kak,ada peluang lagi ni..jauh lagi nombor yg Ayu nak...8881...skrgni baru 4986.trylah kak..mana tau ada rezeki!

fieracomey said...

alamak cikgu...bru nk bukak..dah ade orng hit plak dah....nk tdung tu...kempunana la...hu3...xpe2...next time sye bukak skmo blog cikgu..hu3

ieyza said...

salam kak ayu.....
cantiklaaa tudung tu...
iza lom ader lagi kaler tu
kalau iza try hit lagi...
leh ker??
tapi tu sumer bergantung pada luck jugak kan.....
kiter tgk saper yg kena.....

AYU IDRIS said...

Salam ...

Fiera : try lagilah hit nombor 8881 pulak..mana tau ada rezeki!

Ieyza : hehehe..mmg cantik sgt...trylah,mana tahu ada rezeki plak kali ni....

anin said...

wah..
kembang kempis idung ku.. maceh kak..

anin tunggu counter mencanag baru anin hit..haha.. smbil wt keje smbil tgk blog akak..
siap nk mtk kak ieyza tlg hot lagi..haha

eh kak ieyza .. nak hit lagi? fuyoo..sy nak jugak laa..haha..tah smpt tah idak..

Jieda said...

nak cuba jugak la...

AYU IDRIS said...

Anin : hahahaha....taktik yg bagus..tapi klu tak de sape hit,lambatlah nombor tu nak naik...silap2 lepas 29hb tak valid dah!

Jieda : slmt dtg dik....silakanlah hit ye...

ieyza said...

kak....
panjangkan la skit masa tu...
sampai 1 mei ke...
sempena hari BURUH
hehehe.......
leh la kak..