RSS

Saturday, May 15, 2010

Balik KB

Salam pagi Sabtu..sedang semua orang enak beradu, aku dan family dah pun bertolak balik ke Kota Bharu...aduh, cepat betul rasanya...yelah, nak tunggu lama-lama dok KL ni kena tunggu bulan depanlah time cuti sekolah. Apapun, walaupun sekejap aje aku dapat balik KL, at least apa yang aku nak dah pun aku dapat...Alhamdulillah...semoga perjalanan aku balik ke KB ni tak ada halangan....So, jumpa lagi ye nanti!

P/S : hajat nak jumpa Kak Azie Azah dan semua yg berada di KL..InsyaAllah,bln 6 ni kalau panjang umur kita jumpa ye! Nak jugak bersua muka selepas kenal di alam maya!

2 pengkritik jemputan:

azieazah said...

Ya AYU.. Kak Azie pun dapat agak, AYU tak lama sini, sbb sekolah belum cuti lagi. Takpa. Ada masa lain lagi.

Hati-hati di jalanaan. Moga selamat sampai..

Nida said...

Semoga selamat menuju ke destinasi :)