RSS

Monday, May 10, 2010

Rezeki ku murah pagi ini!Alhamdulillah...terima kasih ya Allah!

Salam kawan-kawan...selamat pagi Isnin..pada yang bekerja,selamat bekerja dan bekerjalah dengan ikhlas dan penuh bersemangat macam aku! Hihihihi..hari ni mana tak semangatnya sebab kelas pun tak banyak...jadi jangan terkejutlah aku dapat hapdate blog aku ni pepagi buta....(buta ke?)

Aku jengah blog contest aku...tengok-tengok ada 1 unmoderated comment dari Mama Zharfan yang duduk kat Notts tu...comment tu buatkan aku tersengih memanjang! Patut pun hari ni aku pakai baju colours of ranggooli...ceria kemain...rupa-rupanya memang pun patut aku ceria! Sape yang join For Your Lovely Baby Contest angkat tangan??? Hihihihi...hadiah tu alhamdulillah selamat jadi milik aku! Erti kata lain, akulah manusia yang bertuah untuk dapat hadiah yang ditawarkan....Ni entry aku untuk lucky draw tu...

Masa aku join contest tu,memang aku harap sangat dapat wallet tu...tapi dalam dok berharap, aku dah dapat wallet Bonia dari En Hubby sempena Hari Ibu. So aku kira oklah dah dapat apa yang aku nak. Cumanya, kalau menang contest tu lagilah bermakna! And yes,aku menang! Rezeki di pagi Isnin...alhamdulillah....


Ni wallet yang aku baru dapat dari En Hubby sempena Hari Ibu

Dan ni plak wallet yang aku menang dari blogshop For Your Lovely Baby! Tq dear....akak suka!!Akak suka!!

Tq jugak kat Mama Zharfan sebab sudi bagitau akak menang! Heheheh...tak sempat tengok result contest tu....

7 pengkritik jemputan:

aLyNnZ said...

wahh bestnyer dpt purse bonia..menang hadiah lg..pasni bleh tukar2 purse kan?

anin said...

kak tahniah.. bukan mama zhafran la yg bagi..die gtau je kat akak yg akak menang..org lain pny giveaway..

salah org..haha

AYU IDRIS said...

Hahahah...anin,patutpun tadi masa akak jengah blogshop FYLB tu,tgk owner dok Subang Jaya...rupanya silap org da.....anyway,tq kat Mama Zharfan yg tlg bgtau hal kemenangan ini....

Akma said...

tahniah!! best la dpt 2 beg...anyway, pakai tak beg tu? kalau xpakai kita blh pakai..heheheh.. :p

mama zharfan said...

congrats sekali lg :)

~aSHa~ said...

wah tuah berkali2....2kali lak tu...hadiah hari ibu sungguh2 ni...tahniah ye...jeles ai...nak beli henbeg tak beli2 lagi ni..nak tgu hadiah lagi la tak dpt kot...ahahaha

CaDLyNN said...

wah..bestnye....congrats kak!