RSS

Thursday, May 13, 2010

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

Aku sangat teruja bila tengok senarai hadiah yang ditawarkan kepada para pemenang! Bukan 1, bukan 2...tapi hadiah untuk 10 orang pemenang bertuah!!  Macamana nak dapat hadiah-hadiah yang cukup menarik lagi mabeles tu??? Jom kita join sambil memeriahkan contest ni



Jom check syarat-syaratnya yang simple :
( ni syarat utk blogger ye! yang lain2 boleh jugak join...KLIK SINI)

1. Find your BEST LOOK-ALIKE photo (must include one parent and one child) -DONE

2. Blog about it with the title "MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST" (other title will be disqualified) - DONE

3. Mention about the contest in your blog with links back to this contest page. - DONE

4. Add our contest banner on your blog's sidebar/top page -DONE
5. Be MOBS follower on blogspot, tweeter and/or Facebook (either one or all) - DONE

6. Leave a comment HERE with

PARENT NAME

KIDS'S NAME and AGE :

Tell us about the pics....
- DONE

 Your blog link + email address (no email will be disqualified - DONE
 
 
Ini gambar yang aku pertandingkan..harap-harapnya ada rezeki kami....amin...

PARENT NAME : WAN FARID B WAN ISMAIL
KIDS'S NAME and AGE :  WAN DAMIA AMANDA BT WAN FARID, 7 MONTHS

Tell us about the pics....

Gambar ni adalah gambar puteriku yang ke 3, Damia bersama Papanya yang diambil di Pantai Irama, Bachok, Kelantan. Wajah Damia banyak ikut muka Papa...terutamanya pada bahagian mata, pipi, kening dan hidung! Sebab tu masa mula-mula lahir, semua orang ingatkan aku dapat baby boy sebab muka Damia yang photostate habis muka Papa! 



So kawan-kawan yang minat nak join contest ni, jengahlah SINI YE!

1 pengkritik jemputan:

mama zharfan said...

memang nampak seiras ;)