RSS

Saturday, May 1, 2010

Tak de pemenang

Dengan ini aku umumkan tak de sape pun yang hit jackpot aku tu sampai nombor yang aku nak iaitu 8881...maka hadiah yang aku tawarkan akan dibawa ke GA aku bulan ni.....

So kepada peminat-peminat GA,rajin-rajinlah jengah blog aku ni ye....

4 pengkritik jemputan:

azieazah said...

Ya, semalam lagi Kak Azie tengok hit tu agak perlahan berbanding hari bekerja. Bila tiba hujung minggu mgkin ramai ada kerja lain dan tak berapa buat blogwalking...

Baru 6596.. lambat lagi nak sampai 8881 tu..

masa pun dah tamat...

ada harapan lagi kan nak menang?

AYU IDRIS said...

Salam Kak Azie..aah,tulah pasal..diorang dah letih nak hit kot...tak pelah,hadiahtu ayu bawak utk giveaway bulan ni...sempena birthday ayu..hehehe.....

ieyza said...

kak ayu.....
dah abis ker??
adduhhh...penat iza dok hits hari2...
takpelaa...takde rezeki la tu...
ok...
akan kutunggu GA akan datang

AYU IDRIS said...

Salam Iza...hehehe..akak dah kasik 4 hari macam yg Iza mintak...tp nmpknya tak ramai y hit..tu pasal slow + lembap aje nombor tu nak berganjak...tak pe dik,tunggu pengumuman GA akak ye!