RSS

Friday, May 21, 2010

Jawab Tag dari Izzatul Iman


Salam hari Jumaat...hihih..check kat cbox, tengok ada mesej kena tag oleh Izzatul Iman...Mekasih banyak-banyak ye dik...Akak ni bab-bab nak jawab tag ni laju aje...hehehehe....Ok jom kita tengok soklan-soklan cepu cemas dari Izzatul Iman ni...

  1. Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
    Kecewa..sungguh kecewa...Lepasni kena lebih berhati-hati pada spesies macam ni..
     
  2.  6 orang di hati anda?
    Ayah, adik beradik, Suami,anak-anak dara yang 3 orang tu - Nana, Syasya, Damia
  3. Anda rasa anda comel?
    Alhamdulillah...terima kasih pada Allah yang memberikan kesempurnaan kepada saya.
  4. Single or taken?
    Dah nikah...dah ada anak pun!hehehe.....
  5. Blog yang anda suka?
    Yang Ingin Ku Kongsi hak milik Kak Azie Azah..Di Bumi Albany hak milik Nida
  6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
    Alhamdulillah, setakatni kemas lagi
  7. Lagu terakhir yang anda dengar?
    Hati Yang Kau Sakiti nyanyian Rossa
  8. Last text massage?
    Aku lebih prefer Black Berry..hehehe....( reply mesej member ).
  9. Last phone call?
    En Hubby terchenta
  10. Hari terakhir anda menangis?
    Tak berapa ingat....jarang menangis pun....
  11. List lima kaler favourite anda
    a)Biru
    b)Kuning
    c) Maroon
    d) Turquiose
    e)Pink
  12. Orang terakhir anda ber YM
    Dengan ex student saya, Adilaf yang kini belajar kat Kedah nuuuu...
  13. Game paling anda suka
    Cafe World...layan kat FB..hari-hari dok rajin memasak kat sana! hihihihi...
  14. Adakah anda peminat MCR?
    Nak kata peminat tu, tak delah...tapi layan jugakla lagu-lagu diorang tu.
  15. Apa perasaan anda jawab tag ni?
    Suka..laju aje jawab sebab skangkan kat KB tengah cuti....so banyak free time nak jawab. Kalau time keje, alamatnya lambatlah boleh jawab!
  16. Anda rasa tag ni best?
    Oklah...
         Tag lagi 10 orang
          Harapnya yang kena tag ni tak marah ek...Kalau u ols nak tag I pas ni pun I  
          rela....hihihihi....

          1. Kak Azie Azah
          2. Nida
          3. Chugie
          4. Mommy Qastalani
          5. Ieqa
          6. Tuya
          7. Monica
          8. Mama Zharfan
          9. Chegu Along
          10. Hidayah

Selamat menjawab tag ini ye kengkawan!!!

3 pengkritik jemputan:

Nida said...

hahahah... banyaknya hutang diriku pada dirimu..

Masuk buku 555 lagi ek.. jangan bimbang akan ku langsaikan sebelum balik Malaysia (Insya Allah Julai ni)

Ibu Mifzal Arsyad said...

salam..thanks sudi tag sy...sy dah buat dah tag ni...ni link nya

http://www.keluarga-mifzal-arsyad.com/2010/05/tag-dari-mrs-mommyyen.html

thanks sekali lagi..cikgu..

monica said...

sissssssss..sy penah jwb tag ni..neway,thanks..:)