RSS

Tuesday, May 4, 2010

Dah 7 bulan pun

Hari ni baby debok aku, WAN DAMIA AMANDA ~ bijak, penyayang... dah pun cukup 7 bulan...tiap-tiap bulan bila tiba tarikh 4 hb, aku akan hapdate...biasalah camtu kan..selagi belum cukup setahun, tiap-tiap bulan kena hapdate...


Ni gambar terbaru Damia yang kami ambik hari Sabtu baru ni....

Pose dengan cekak rambut...kes kena paksa dan baru nampak girl Papa!
Membulat dah Mama tengok Damia nih!

Selamat ulang bulan ke 7 sayang!

Semoga Damia membesar sebagai anak yang solehah...

Amin...

8 pengkritik jemputan:

Kamsiah said...

rasa mcm nak cubit2 pipi tu...

Nad a.k.a MamaZakwan said...

alalala, tomei2...
lahir 4 hb ek..
zakwan pun lahir 4hb jugak.. :)
tp 4/10/2008 :)

azieazah said...

Ada ler budak yang nak kene sorok niiii.. bagi alamat sat. Nak pi amik dok sini barang setahun dua.. hehehehe Dah 3 tahun nanti, amik ler balik...

azieazah said...

Oh ya, AYU... Kak Azie dah berjaya dapatkan cop jempol macam AYU dapat tu. Tapi Kak Azie beli dari JIYA... hehehehe.. akhirnya.. thanks yaaa...

Entri AYU ritu menarik minat Kak Azie nak try, dah dapat pun.

ieda said...

alahai tomeinya ..

yerlah dik .. akak doakan semoga amanda membesar dgn sihat ..

hermm akak dulu punn samer aar rajin update bulan ke bulan tahun ker tahun .. skrg sejak dah bertambah anak update blog punnn jarang .. heheh mula2 xcited lah dik .. pastuh dah maleass sbb x der masa .. huhuh

aLyNnZ said...

salam kenalan..
happy birthday 4 7 months damia..

hehe sama alynn dulu ms danish lum setahun every months sure nayanyikan birthday song to danish..

Nida said...

oooolooooorrr tombammmmnya ler Damia ni... geramnya auntie.. nasib baik jauh kalau dekat dah auntie gigit pipi tu...hehe

Wasatiah Gurlzz said...

slm...nama anak akak lebey kurang sma ngan nama anak lecturer yg sya rapat..tp nama anak dier Damia Jasmin..Damia gak..hehe