RSS

Sunday, May 2, 2010

Aku yang bertukar profession kejap!

Jengah-jengah blog Ena~Teratak Milikku....aku pikul tanggungjawab yang diberi sekaligus aku terpaksa bertukar profession kejap untuk hari ini...Tak pe, ahkak rela! Kuang kuang kuang!


Meh check dulu syarat-syaratnya sebelum aku jadi penggembala lembu plak nih!

1.Thank & link the person that gave you the cik Cow (JGN LUPA COPY PIC)



2. bg balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active or 7 paling tak

active..hahaha

3. bagi tau dorng ni yg dorng dapat wasiat dari orng kaya kg sepening lalat

4. cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

5-Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

6-cuba bg tau brp orng dah kawan anda kat FACEBOOK

7-paberet soalan ni.....camner korng berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

 
Wokeh...ni ahkak nak jawab soklan:
 
 
 
1. Mekasih kat Ena kasik Cik Cow ni
 
2. Nak kasik Cik Cow ni kat :
 
Anin
Ieyza
Nil
Nida
 Noor Afzan
Norliana
Fiera Comey
 
dan sesape yang suka nak bela Cik Cow ni silalah dan sudi-sudikanlah ambik ye....
 
3. Kepada kawan-kawanku sekelian....sudilah kiranya menjaga wasiat ini....Sesungguhnya Cik Cow ini datangnya dari Orang Kaya Kg Sepening Lalat (ada ke kampung ni ek?kehkehkeh!)
 
4. Lipat kain...layan anak-anak dara 3 orang ni...tak de wat pape,terbaring depan tv..hihihih
 
5. Makanan pelik? Nama pelik adale...TAHI ITIK, JALA EMAS, BUNGA TANJUNG
 
6. Kawan kat Fesbuk ye...jap...ada 1,307 orang aje....
 
 
7. Ni soklan cepu cemas nih! Kami ni cyber love...jumpa dalam chat....hihihih...tak sangka ada jodoh...

4 pengkritik jemputan:

Ena said...

heheh..

bagus la akak nie.. terus buat ye!..

terima kasih kak.. :)

Nida said...

Alamak.. nak tambat kat mana ek lembu ni.. buat korban boleh???hhe

AYU IDRIS said...

Ena: akak tgh rajin nak jawab tag...tu pasal laju aje jawab!hihihi

Nida : tambat jgn kasik lepas tau!nak tunggu korban lambat lagi...kasik gumuk itu lembu dulu!

ieyza said...

kak....
simpan dalam kandang dulu yerr lembu nie...bg makan rumput bebanyak dulu...dah sihat..baru iza bela k...kehkehkeh